Skip to main content Skip to footer

Fine dining • 16 retter • sesong

16-retters smaksreise

16-retters er den fulle reisen – flere uttrykk, dypere progresjon og maksimal detaljrikdom. Rettene bygges som en helhet, der tempo, temperatur og tekstur styrer opplevelsen fra start til slutt.

Menyen er inspirert av vår Fine Dining-kokk, Kananon Kondee – en reise fra læretid på Røros Hotell til Bangkok, og hjem til Trondheim. Historien fortelles i smak, rytme og struktur.

1

«Kha-nom-krok»

Ris pannekake med kokoskrem.

Sesam
2

«Tom-Kha-kai»

Konfitert kylling med «tom-kha» suppe.

Fisk Citrus
3

Chawanmushi

Dampet egg med dashi og røkt torskero gn.

Egg Fisk Melk Soya
4

Grillet svin

På spyd med ovnsbakt ris.

Bløtdyr Fisk Soya Sesam Hvete
5

Piggvar glasert med gochujang

Presis varme, balansert dybde.

Selleri Citrus Melk Fisk
6

«Yum-Som-O»

Fersk pomelo, appelsin salat.

Citrus Fisk
7

Lava steinbakt potet

Med Røros smør.

Melk
8

Dry-aged And

Med hjemmelaget lefse, ingefær og hvit rogn marmelade, tre forskjellige sauser.

Hvete Melk Sesam Soya Citrus
9

Norsk Angus

Struktur, saftighet og kontroll.

Soya Melk Selleri
10

Asiatisk brun krabbe

Paste med roti.

Citrus Hvete
11

Bergamot snø

& karamellisert bergamot.

Citrus
12

Ost og lotusrot

Et rolig, kremet vendepunkt.

Melk
13

Solbær heaven

Friskhet og dybde.

Citrus
14

Yuzu–miso tarte

Syre, umami og finish.

Citrus Hvete Egg Melk
15

Min Rhum og Rosiner

En varm, avrundet avslutning.

Melk Egg
16

Petite four

Små avslutninger – stor presisjon.

Nøtter Hvete Melk Soya Egg

Bestilling

Bestill bord

Velg dato og antall gjester i widgeten. Har dere allergier? Legg igjen beskjed i bestillingen, så tilpasser vi rolig og ryddig.

Sted Sluppen, Trondheim
Meny 16 retter (full smaksreise)
Allergener Tilpasses ved forhåndsbeskjed

Tips: For større grupper eller spesielle ønsker – ta kontakt, så hjelper vi dere.