Skip to main content Skip to footer

8-retters smaksreise

Sesongens meny er en hyllest til vår Fine Dining kokk, Kananon Kondee og hans matreise. Fra læretid på Røros Hotell til å drive ELG i Bangkok, har han alltid vært trofast mot smaken. ELG kombinerte trønderske råvarer med thailandske smaker, og gjestene elsket det. Etter flere år i Bangkoks intense restaurantmiljø flyttet Kananon hjem til Trondheim. Her finner han balansen mellom familie og matlaging, og setter sin lidenskap i hver rett. Kom og smak historien hans – fortalt på tallerkenen.

Rett.1 - «Kha-nom-krok» Ris pannekake med kokoskrem

ih. sesam

Rett.2 - «Tom-Kha-kai» Konfitert kylling med «tom-kha» suppe

ih. fisk, citrus

Rett.3 - Piggvar glassert med gochujang

ih. selleri, citrus, melk, fisk

Rett.4 - Lava steinbakt Potet med røros smør

ih. melk

Rett.5 - Norsk Angus

ih. soya, melk, selleri

Rett.6 - Bergamot snø & karamellisert bergamot

ih. citrus

Rett.7 - Yuzu - miso tarte

ih. citrus, hvete, egg, melk

Rett.8 - Petie four

ih. nøtter, hvete, melk, soya, egg

Opplev vår 8-retters meny, fylt med spennende smaker og perfekt for spesielle anledninger. Menyen kombinerer sjømat, kjøtt og sesongens råvarer, tilberedt av våre dyktige kokker.

Start med en delikat forrett, nyt både smak og presentasjon gjennom måltidet, og avslutt med en utsøkt dessert. Kombiner med våre nøye utvalgte viner for en komplett opplevelse.

Bestill bord hos Yggdrasila i dag og gjør deg klar for en uforglemmelig middag!