Sesongens meny er en hyllest til vår Fine Dining kokk, Kananon Kondee og hans matreise. Fra læretid på Røros Hotell til å drive ELG i Bangkok, har han alltid vært trofast mot smaken. ELG kombinerte trønderske råvarer med thailandske smaker, og gjestene elsket det. Etter flere år i Bangkoks intense restaurantmiljø flyttet Kananon hjem til Trondheim. Her finner han balansen mellom familie og matlaging, og setter sin lidenskap i hver rett. Kom og smak historien hans – fortalt på tallerkenen.
Rett.1 - «Kha-nom-krok» Ris pannekake med kokoskrem
ih. sesam
Rett.2 - «Tom-Kha-kai» Konfitert kylling med «tom-kha» suppe
ih. fisk, citrus
Rett.3 - Piggvar glassert med gochujang
ih. selleri, citrus, melk, fisk
Rett.4 - Lava steinbakt Potet med røros smør
ih. melk
Rett.5 - Norsk Angus
ih. soya, melk, selleri
Rett.6 - Bergamot snø & karamellisert bergamot
ih. citrus
Rett.7 - Yuzu - miso tarte
ih. citrus, hvete, egg, melk
Rett.8 - Petie four
ih. nøtter, hvete, melk, soya, egg
Opplev vår 8-retters meny, fylt med spennende smaker og perfekt for spesielle anledninger. Menyen kombinerer sjømat, kjøtt og sesongens råvarer, tilberedt av våre dyktige kokker.
Start med en delikat forrett, nyt både smak og presentasjon gjennom måltidet, og avslutt med en utsøkt dessert. Kombiner med våre nøye utvalgte viner for en komplett opplevelse.
Bestill bord hos Yggdrasila i dag og gjør deg klar for en uforglemmelig middag!