Skip to main content Skip to footer

Fine dining • 8 retter • sesong

8-retters smaksreise

kr 1290 per person

Sesongens meny er bygget rundt råvarer vi kan stå inne for – presentert med presisjon, ro og tydelig signatur. Hver rett er en del av en helhetlig progresjon, der temperatur, tekstur og intensitet balanseres gjennom måltidet.

Menyen er inspirert av vår Fine Dining-kokk, Kananon Kondee – en reise fra læretid på Røros Hotell til Bangkok, og hjem til Trondheim. Historien fortelles i smak, rytme og struktur.

1

«Kha-nom-krok»

Ris-pannekake med kokoskrem.

Sesam
2

«Tom-Kha-kai»

Konfitert kylling med «tom-kha» suppe.

Fisk Sitrus
3

Piggvar glassert med gochujang

Presis varme, balansert dybde.

Selleri Sitrus Melk Fisk
4

Lava-steinbakt potet

Med Røros-smør.

Melk
5

Norsk Angus

Struktur, saftighet og kontroll.

Soya Melk Selleri
6

Bergamot snø

Med karamellisert bergamot.

Sitrus
7

Yuzu–miso tarte

Syre, umami og finish.

Sitrus Hvete Egg Melk
8

Petite four

Små avslutninger – stor presisjon.

Nøtter Hvete Melk Soya Egg

Bestilling

Bestill bord

Velg dato og antall gjester i widgeten. Har dere allergier? Legg igjen beskjed i bestillingen, så tilpasser vi rolig og ryddig.

Sted Sluppen, Trondheim
Meny 8 eller 16 retter
Allergener Tilpasses ved forhåndsbeskjed

Tips: For større grupper eller spesielle ønsker – ta kontakt, så hjelper vi dere.